SERBIA

SERBIA

EN | SRB

Kompanija msg global solutions South East Europe osnovana je u avgustu 2011. godine, kao deo msg global solutions grupe, sa sedištem u Beogradu. U početku je primarni fokus kompanije bio da pruža konsultantske usluge za SAP osnovna rešenja u oblasti osiguranja za svoje klijente širom sveta, putem direktnog rada sa klijentima, ali i uspostavljanjem nearshore centra za implementaciju.

S vremenom, kako se povećavao broj zaposlenih, pojavile su se nove potrebe tržišta, posebno u oblasti solventnosti osiguranja i izveštavanja, kompanija je poboljšala svoje usluge specijalizacijom u “Insurance Analyzer” oblasti. Pored pružanja konsultantskih usluga, formirala je internu jedinicu, “Product Development Lab”, koja je fokusirana na inovacije i razvoj novih aplikacija za industriju osiguranja, kao i za ostale industrije.

msg global solutions SEE je prepoznatljiv po brzom rastu i zapošljavanju mladih, talentovanih i visoko motivisanih ljudi. Kompanija vodi računa o tome da zaposleni dobiju najbolje programe obuke i mogućnosti za učenje i razvoj karijere.

msg global solutions SEE deo su msg-a, nezavisne, međunarodne grupe kompanija sa više od 10.000 zaposlenih širom sveta. Grupa kompanija nudi holistički spektar usluga kreativnih, strateških konsultacija i inteligentnih, održivih i IT rešenja sa dodatom vrednošću.

Saznajte više o menadžment timu u nastavku I budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko imate pitanja.

msg global solutions South East Europe d.o.o

Omladinskih Brigada 90g,
Building 2100, Floor 7
11070 Novi Beograd, Serbia

+381 11 3533 510
Management