SERBIA

SERBIA

EN | SRB

msg global solutions Serbia je osnovan 2011. godine kao deo msg global solutions grupe, sa poslovnicom smeštenom u Beogradu, unutar modernog poslovnog kompleksa Airport City.

U prvim godinama nakon osnivanja, msg global solutions Serbia se prvenstveno isticala brzim rastom, privlačeći mlade, talentovane i visoko motivisane profesionalce. Posvećenost kompanije razvoju svojih zaposlenih, podržana izuzetnim inicijativama za obuku, bila je temelj njenog uspeha. Ovaj pristup je omogućio msg global solutions Serbia da usmeri svoj fokus na portfolio kompanije, unapredi funkcionalne i tehničke stručnosti, i ojača svoju poziciju i sposobnost da pomaže klijentima širom sveta.

Danas, kao stručnjaci u oblasti, msg global solutions Serbia je spreman da pruži izuzetne usluge u širokom spektru rešenja msg global portfolia, donoseći stručnost i znanje u angažmanima iz oblasti računovodstva, finansija, regulatornog izveštavanja, upravljanja performansama i održivosti.

Pored pružanja konsultantskih usluga, msg global solutions Serbia se fokusira na inovacije i razvoj i isporuku novih aplikacija za različite industrije, omogućavajući poslovanju da napreduje u brzo menjačem svetu. Sa više od 200 konsultanata i programera na licu mesta, to je pouzdan partner koji služi msg global projektima širom sveta.

msg global solutions Serbia d.o.o

Omladinskih Brigada 90g,
Building 2100, Floor 7
11070 Novi Beograd, Serbia

+381 11 3533 510
Management